Nieuws

npz_nrz   START ABC ZWEMLES VOOR KIDS VANAF 4 JAAR

SPORTSEREEN in Huissen start november met ABC-zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Er wordt gewerkt met de EasySwim methode en de kids krijgen als surprise het bijbehorende zwempakje bij aanvang cadeau.
De lessen duren 60 minuten en bestaan uit maximaal 8 kinderen.

Diploma-zwemmen gebeurt om de twee maanden in eigen bad.
De lessen worden gegeven op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmorgen. Het lesgeld is 45,- per maand. Introductie 15,-
Aanmelden kan via zwemmen@sportsereen.nl Aan de balie kan ook.
Blauwenburcht 3 Huissen, 026 -3250928

 

NIEUW  Hatha YOGA op dondergagmiddag 13.00 uur
Naast het uur Yoga op dinsdagmorgen 11.00 uur starten we nu ook met Hatha YOGA op de donderdag 13.00 uur. Deze week gaan we van start met een gratis les! (25 plaatsen) Meer informatie www.sportsereen.nl

 

Afgelopen zondag was het BOB PARTY.

Bob raakte enige weken terug door een te enthousiaste move onfortuinlijk geblesseerd. Maar deze dappere vent is weer bijna de oude en dat moest gevierd worden.

foto van SPORTSEREEN.

 

Stimulier uw Werknemers om te gaan sporten bij SPORTSEREEN . Contracten met bijv. Bedrijfsfitness Nederland zijn geheel overbodig!

Regelmatig sporten zal de kosten van verzuim van de medewerkers verminderen. U mag uw werknemers voordelig een abonnement aanbieden. In de oude regeling was het noodzakelijk om eerst een contract af te sluiten met bijvoorbeeld Bedrijfsfitness Nederland.

Binnen de werkkostenregeling ( WKR) is deze verplichting geheel vervallen. U boekt de bijdrage als eindheffingsloon geheel of gedeeltelijk in de vrijeruimte van 1,2% van het totale fiscale loon.
De werknemer kan daarbij een deel van zijn belaste loon ruilen voor deze onbelaste vergoeding. De bijdrage aan het sportabonnement kan daarbij zonder poespas met de maandelijkse loonbetaling meelopen.
Meer informatie bedrijfsfitness@sportsereen.nl 

foto van SPORTSEREEN.

Gezond ouder worden? Ga 3x per week een uurtje krachttrainen!
Zondag 28 augustus was Andrea Maier, de jongste hoogleraar interne geneeskunde van Nederlend, te gast bij zomergasten (VPRO)
Zij legde uit dat het voor gezond ouder worden van groot belang is juist de spieren te blijven trainen. Komt iemand in bed te liggen dan neemt het volume van de spieren in 7 dagen met 10- tot 15 % af. Haar remedie: Doe 3x per week een uur krachtoefeningen op 80% van je kunnen. Zie uitzending gemist!

 foto van SPORTSEREEN.

Technogym SPINNINGFIETSEN

Onze spinningfietsen zijn uitgerust met de modernste techniek. Zo kun je alle prestaties tijdens de les uitlezen en gebruiken om verantwoord het maximale uit je zelf te halen.Spinningdocent René Peters gaat hier, om te beginnen op de donderdagavond, mee aan de slag. Hartslagopnemers worden bij het inchecken aan de balie verstrekt. (do. 20,00 en 21,00 uur)
Laat je verrassen, motiveren en go for it!