Nieuws

THUISSEREEN voor iedereen!

Het is echt niet fijn om je trainingen zo plotseling te moeten onderbreken. Hieronder en op onze Facebook-pagina  vind je workouts die je met simpele hulpmiddelen thuis te gek kunt meedoen.

Power – Helen 30 min 

Shape – Louise 45min.  https://youtu.be/8oytAUz_Xgs

Yoga – Debby 30 min.   https://youtu.be/ytRyyBsyZQk

Zumba – Gabi 30 min  https://youtu.be/gPDTT9pXOjI

LifeStyle – Helen 45 min.  https://youtu.be/Y2RJ3_XIl-4

Meditatie – Helen 9 min.  https://youtu.be/sTavl4l8pw0

ClubYoga – Debby 37 min.  https://youtu.be/uqju5kC3fAs

 

SMILE☺SEREEN

https://youtu.be/Rac0hyjWvL0

 

 

PEUTERSURVIVAL VANAF 3 JAAR

VANAF 3 JAAR LEREN DE KIDS AL VROEG ZELF-REDZAAM TE ZIJN
Zie voor meer info: https://www.sportsereen.nl/sport/zwemles/

npz_nrz  ABC ZWEMLES VOOR KIDS VANAF 4 JAAR

SPORTSEREEN in Huissen start regelmatig met nieuwe groepen ABC-zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar.Diploma-zwemmen gebeurt in eigen bad.
Zie voor meer info: https://www.sportsereen.nl/sport/zwemles/

Vrijblijvend een aanvraagformulier aanvragen kan via zwemmen@sportsereen.nl
Blauwenburcht 3 Huissen, 026 -3250928

 

Stimulier uw Werknemers om te gaan sporten bij SPORTSEREEN . Contracten met bijv. Bedrijfsfitness Nederland zijn geheel overbodig!

Regelmatig sporten zal de kosten van verzuim van de medewerkers verminderen. U mag uw werknemers voordelig een abonnement aanbieden. In de oude regeling was het noodzakelijk om eerst een contract af te sluiten met bijvoorbeeld Bedrijfsfitness Nederland.

Binnen de werkkostenregeling ( WKR) is deze verplichting geheel vervallen. U boekt de bijdrage als eindheffingsloon geheel of gedeeltelijk in de vrijeruimte van 1,2% van het totale fiscale loon.
De werknemer kan daarbij een deel van zijn belaste loon ruilen voor deze onbelaste vergoeding. De bijdrage aan het sportabonnement kan daarbij zonder poespas met de maandelijkse loonbetaling meelopen.
Meer informatie bedrijfsfitness@sportsereen.nl 

foto van SPORTSEREEN.

Gezond ouder worden? Ga 3x per week een uurtje krachttrainen!
Zondag 28 augustus was Andrea Maier, de jongste hoogleraar interne geneeskunde van Nederlend, te gast bij zomergasten (VPRO)
Zij legde uit dat het voor gezond ouder worden van groot belang is juist de spieren te blijven trainen. Komt iemand in bed te liggen dan neemt het volume van de spieren in 7 dagen met 10- tot 15 % af. Haar remedie: Doe 3x per week een uur krachtoefeningen op 80% van je kunnen. Zie uitzending gemist!

foto van SPORTSEREEN.

Technogym SPINNINGFIETSEN

Onze spinningfietsen zijn uitgerust met de modernste techniek. Zo kun je alle prestaties tijdens de les uitlezen en gebruiken om verantwoord het maximale uit je zelf te halen.Spinningdocent René Peters gaat hier, om te beginnen op de donderdagavond, mee aan de slag. Hartslagopnemers worden bij het inchecken aan de balie verstrekt. (do. 20,00 en 21,00 uur)
Laat je verrassen, motiveren en go for it!