Nieuws

Er kan weer volop gesport worden

Alles natuurlijk binnen het Corona Protocol  

Zie  info Corona

Mooi nieuws over de zwemlessen

Zie  info Corona

PEUTERSURVIVAL VANAF 3 JAAR

VANAF 3 JAAR LEREN DE KIDS AL VROEG ZELF-REDZAAM TE ZIJN
Zie voor meer info: https://www.sportsereen.nl/sport/zwemles/

npz_nrz  ABC ZWEMLES VOOR KIDS VANAF 4 JAAR

SPORTSEREEN in Huissen start regelmatig met nieuwe groepen ABC-zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar.Diploma-zwemmen gebeurt in eigen bad.
Zie voor meer info: https://www.sportsereen.nl/sport/zwemles/

Vrijblijvend een aanvraagformulier aanvragen kan via zwemmen@sportsereen.nl
Blauwenburcht 3 Huissen, 026 -3250928

 

Stimulier uw Werknemers om te gaan sporten bij SPORTSEREEN . Contracten met bijv. Bedrijfsfitness Nederland zijn geheel overbodig!

Regelmatig sporten zal de kosten van verzuim van de medewerkers verminderen. U mag uw werknemers voordelig een abonnement aanbieden. In de oude regeling was het noodzakelijk om eerst een contract af te sluiten met bijvoorbeeld Bedrijfsfitness Nederland.

Binnen de werkkostenregeling ( WKR) is deze verplichting geheel vervallen. U boekt de bijdrage als eindheffingsloon geheel of gedeeltelijk in de vrijeruimte van 1,2% van het totale fiscale loon.
De werknemer kan daarbij een deel van zijn belaste loon ruilen voor deze onbelaste vergoeding. De bijdrage aan het sportabonnement kan daarbij zonder poespas met de maandelijkse loonbetaling meelopen.
Meer informatie bedrijfsfitness@sportsereen.nl 

foto van SPORTSEREEN.

Gezond ouder worden? Ga 3x per week een uurtje krachttrainen!
Zondag 28 augustus was Andrea Maier, de jongste hoogleraar interne geneeskunde van Nederlend, te gast bij zomergasten (VPRO)
Zij legde uit dat het voor gezond ouder worden van groot belang is juist de spieren te blijven trainen. Komt iemand in bed te liggen dan neemt het volume van de spieren in 7 dagen met 10- tot 15 % af. Haar remedie: Doe 3x per week een uur krachtoefeningen op 80% van je kunnen. Zie uitzending gemist!

foto van SPORTSEREEN.

Technogym SPINNINGFIETSEN

Onze spinningfietsen zijn uitgerust met de modernste techniek. Zo kun je alle prestaties tijdens de les uitlezen en gebruiken om verantwoord het maximale uit je zelf te halen.Spinningdocent René Peters gaat hier, om te beginnen op de donderdagavond, mee aan de slag. Hartslagopnemers worden bij het inchecken aan de balie verstrekt. (do. 20,00 en 21,00 uur)
Laat je verrassen, motiveren en go for it!