Activiteiten

CORE: Training van de buik, taille, onderrug, bil- en bekkenspieren.

CIRCUITTRAINING: Groepsgewijs worden hierbij achtereenvolgens op 25 toestellen alle spiergroepen getraind. Tijdsduur 30 minuten.

CONDITIETRAINING: Ondersteund door muziek komen hart en longen in actie. Iedereen uit de fitnesszaal kan meedoen. Tijdsduur 30 minuten.

FATBURN: In deze ontzettend leuke en makkelijke les worden oefeningen voor het verbranden van vet afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Proberen!

SHAPE: Een uitstekende les om mee te starten! Een complete training voor het hele lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van dynabands, Bosu’s, gewichten, etc.

AEROSHAPE: Een intensieve, makkelijke aerobic workout met spierversterkende oefeningen.

STEPSHAPE: Conditie verbeterend en vet verbrandend door middel van een leuke, intensieve stepchoreografie en oefeningen voor het hele lichaam

STEP FREESTYLE: De step fans onder ons kunnen hier volledig uit hun dak gaan. De steeds weer nieuwe en verfrissende choreografie zorgt telkens voor een welkome uitdaging.

STEP clubyoga: Een revolutie op het gebied van steps. Het nieuwste en ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwisselde combinaties.

PILATES: Toegankelijk voor iedereen. Buikspierversteviging, houding verbeterend, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn hier de sleutelwoorden.

YOGA clubjoy: Prachtige houdingen uit de Yoga, Tai Chi en Pilates verbeteren je houding, lenigheid en coördinatie. De les eindigt met een heerlijke ontspanning.

YOGA hatha: Doen van traditionele houdingen met bewust gebruik van je ademhaling. Op ieders niveau kan worden deelgenomen. De les eindigt met een heerlijke rustgevende eindontspanning. 

POWER clubjoy: Met de meest motiverende instructeurs wordt in een uur tijd aan het hele lichaam gewerkt m.b.v. gewichten en heerlijke opzwepende muziek.

ZUMBA: Combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende muziek zoals Salsa, Calypso maar ook Flamingo en Hip Hop. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.

CYCLE clubjoy: Calorieën te lijf gaan en de conditie verbeteren met deze geweldige fietstraining. Laat je meeslepen door de muziek en de rest van je spinningteam.

XCORE: Een groepsles waarbij je traint met de XCO-Trainer; een buis gevuld met grit. Je traint optimaal je core, conditie, spieren en bindweefsel wat zorgt voor een flinke calorieverbranding.

 LIFESTYLE: Na een afwisselende warming-up volgt een verantwoorde conditie- en krachttraining. Uiteraard individueel aangepast aan ieders inspanningsniveau.

AQUAROBICS: Op meeslepende muziek worden de oefeningen gedaan in half diep water. Daardoor is de kans op blessures nihil, worden de gewrichten ontlast en biedt het water extra weerstand voor een optimaal resultaat.

AQUA FIT: Spierversterkende oefeningen op een gezellig muziekje in half diep water zonder dat er sprake is van overbelasting. Het grote voordeel van aquafitness is dat er geen schokbelasting optreedt.