Activiteiten

Korte omschrijving van onze activiteiten
FITNESS BEGELEIDING – Maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.00 / 14.00 – 21.30. Zaterdag en zondag 8.30 – 14.00uur.
INDIVIDUEEL TRAINEN – U traint met een persoonlijk sportplan samengesteld door de trainer en op uw wensen afgestemd.
CARDIOFITNESS – Eenvoudig uw conditie verbeteren op steps, fietsen, roeiers, loopbanden, crosstrainers, etc.
CORE – Training van de buik, taille, onderrug, bil- en bekkenspieren.
CIRCUITTRAINING (30 min.) – Groepsgewijs worden hierbij achtereenvolgens op 25 toestellen alle spiergroepen getraind.
CONDITIETRAINING  (30 min.) – Ondersteund door muziek komen hart en longen in actie. Iedereen uit de fitnesszaal kan meedoen.
SHAPE – Een uitstekende les om mee te starten! Een complete training voor het hele lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van dynabands, Bosu?s, gewichten, etc.
STEP SHAPE – Conditie verbeterend en vet verbrandend door middel van een leuke, intensieve choreografie op een plateau in combinatie met intensieve oefeningen voor het hele lichaam.
STEPS Freestyle – De step fans onder ons kunnen hier volledig uit hun dak gaan. De steeds weer nieuwe en verfrissende choreografie zorgt telkens voor een welkome uitdaging.
STEPS – Een revolutie op het gebied van steps. Het nieuwste en ultieme programma op basis van toegankelijke en afwisselde combinaties.
PILATES – Toegankelijk voor iedereen. Buikspierversteviging, houding verbeterend, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn hier de sleutelwoorden.
YOGA – Een actieve vorm van yoga. Prachtige houdingen uit de Yoga, Tai Chi en Pilates verbeteren je houding, lenigheid en co”rdinatie. De les eindigt met een heerlijke ontspanning.
YOGA Hatha – Doen van traditionele houdingenÿmet bewust gebruik van je ademhaling. Op ieders niveau kan worden deelgenomen. De les eindigt met een heerlijke rustgevende ontspanning.
POWER – Met de meest motiverende instructeurs wordt in een uur tijd aan het hele lichaam gewerkt met behulp van een haltserstang met gewichten, plates en heerlijke opzwepende muziek.
ZUMBA – Combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende muziek zoals Salsa, Calypso maar ook Flamenco en Hip Hop. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.
XCORE – Een groepsles waarbij je traint met de XCO-Trainer; een buis gevuld met grit. Je traint optimaal je core, conditie, spieren en bindweefsel wat zorgt voor een flinke calorieverbranding op ieders inspanningsniveau.
HIIT Fight & Barbell – Explosieve high intensity interval training, gebaseerd op vechtsport technieken afgewisseld met pumpoefeningen met gebruik van een halterstang met gewichten en losse plates.
BOOTY & STEP – Trainen van de bovenbenen ‚n uiteraard de billen. Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek, zorgt voor een geweldige intensieve training.
CYCLE – Calorie‰n te lijf gaan en de conditie verbeteren met deze geweldige fietstraining. Laat je meeslepen door de muziek en de rest van je spinningteam.
TIENER FITNESS (11-15 jaar) – Met leeftijdsgenoten intensief werken aan een fit lichaam en een gezonde leefstijl.
AQUAROBICS – Op meeslepende muziek worden de oefeningen gedaan in half diep water. Daardoor is de kans op blessures nihil, worden de gewrichten ontlast en biedt het water extra weerstand voor een optimaal resultaat.
AQUA FIT – Spierversterkende oefeningen op een gezellig muziekje in half diep water zonder dat er sprake is van overbelasting. Het grote voordeel van aquafitness is dat er geen schokbelasting optreedt.
PERSONAL TRAINING – Middels een uitgebreide intakeprocedure worden zaken als bewegen, voeding en leefstijl grondig doorgenomen. Vervolgens wordt de intensieve persoonlijke begeleiding helemaal op jou afgestemd.
FYSIOTHERAPIE – Voor herstel of ter preventie van klachten kunt u aan de balie een afspraak plannen met een van onze fysiotherapeuten. Fysiotherapie TOPSEREEN heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
DIETETIEK – Voor vragen of begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. U kunt aan de balie een afspraak plannen. Diëtetiek TOPSEREEN heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Blauwenburcht 3, Huissen, 026-3250928, info: www@sportsereen.nl