INFO

NIEUWE CORONA MAATREGELEN VAN DE OVERHEID

Beste sporters, we gaan niet bij de LOCKDOWN pakken neer zitten maar gaan vanaf a.s. zondag, 28 november, iedere dag van 5 tot 17.00 uur open.
Mochten deze openingstijden niet passen dan kunt u het abonnement aan de balie ook op HOLD laten zetten.
Maandag zullen we een nieuw groepslesrooster op onze site zetten en zijn inmiddels druk doende met alternatieven lessen.
SPORTSEREEN – Blauwenburcht 3 -6850 AC Huissen – 026 325 09 28 – www.sportsereen.nl
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en tekst
 

SPORTSEREEN is een modern sport- en ontspanningscentrum met fitnesszalen een zwembad, squashbanen, ruimtes voor groepslessen, 3 Finse- en een stoom sauna, zonnebanken, een conferentie/instructieruimte en een gezellige lounge met buitenterras.
De open structuur van het gebouw zorgt door middel van daglichttoetreding en vides voor dynamiek en ruimtelijkheid. Het geheel ademt door de materiaal- en en kleurkeuze een natuurlijke warme sfeer. Kortom, een heerlijke plek om te sporten.


Verder zijn de praktijken fysioterapie TOPSEREEN en diëtetiek TOPSEREEN in het centrum gevestigd en maken daarmee, ook voor de leden,  een belangrijk onderdeel uit van het totale service aanbod. Voor werkgevers en hun werknemers hebben wij het programma “Vitaal” ontwikkeld.

U bent altijd welkom voor een rondleiding of kies ter kennismaking voor een gratis introductie les
Geopend: maandag t/m vrijdag   7.00 tot 22.30 uur
                  zaterdag en zondag    8.30 tot 17.00 uur 

Blauwenburcht 3 – 6852NS Huissen – 026 325 0928 – www.sportsereen.nl – info@sportsereen.nl