INFO

Beste Sporters, vanaf zaterdag 5 juni kan er bij SPORTSEREEN weer gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten! Ook kunt u dan weer omkleden, douchen, in de sauna’s onder de zonnebank etc.

SPORTSEREEN is een eigenzinnig sport en ontspanningscentrum en faciliteert fitnessruimtes een zwembad, squash ruimtes, aerobics, sauna, zonnebanken, beautysalon, horeca en een conferentieruimte.

Dagelijks zijn wij doende waar nodig de faciliteiten uit te breiden dan wel te perfectioneren. Daarbij staan wij graag open voor ideeën, suggesties, op- of aanmerkingen. info@sportsereen.nl

SPORTSEREEN is gesitueerd nabij een bestaand sportcomplex. Wij hebben 1 maart 2016 de exploitatie aan de Blauwenburcht 3 te Huissen in gebruik genomen. In het centrum zijn o.a. fitnessruimten, aerobicruimten, squashbanen, een zwembad met sauna en een horecavoorziening gerealiseerd. Daarnaast zijn er ruimten voor fysiotherapie en een beauty salon. De verschillende functies zijn verdeeld over 3 verdiepingen, die middels vides en daglichttoetreding een sterke onderliggende samenhang hebben. Door de open structuur zijn de verschillende activiteiten onderling zichtbaar. Dit zorgt voor dynamiek, samenhorigheid en overzichtelijkheid. Aan de zuidzijde van het complex is een grote patioruimte bedacht met terrasfunctie. Aan deze patio grenzen op de begane grond de dubbel hoge entreeruimte, de horecavoorziening en het zwembad.Het complex heeft enerzijds door zijn ruimtelijkheid een dynamische uitstraling en heeft anderzijds door zijn materiaalen kleurkeuze een warme sfeer.