Fysio

Welkom bij Fysiotherapie TOPSEREEN

Fysiotherapie TOPSEREEN is een nieuwe, innovatieve en moderne praktijk gevestigd in het sport- en ontspanningscentrum SPORTSEREEN.
De fysiotherapeut van Fysiotherapie TOPSEREEN is Benjamin Jansen. Hij heeft na zijn CIOS-opleiding gewerkt als fitness coach, personal trainer en is verder gaan studeren aan de HAN, opleiding voor Fysiotherapie. Vervolgens is hij gaan werken bij de betaalde voetbalorganisatie FC Twente, voetbalacademie NEC/FC OSS en twee grote ParaMedisch Centra (PMC).

Echografie bij TOPSEREEN
Om de patiënt beter van dienst te kunnen zijn en de kwaliteit van behandeling te verbeteren heeft Benjamin de opleiding MSU Echografie gevolgd. Echografie wordt gebruikt om structuren in beeld te brengen die met bewegen te maken hebben, zoals spieren, pezen, slijmbeurzen, kapsel, banden, zenuwen, bloedvaten en botstructuren. Door dit in kaart te brengen wordt het fysiotherapeutische behandelplan meer op maat gemaakt voor de patiënt. Dit kan vertaald worden naar de juiste bewegings- en trainingsintensiteit in iedere fase van weefselherstel en dus een beter en sneller herstel!

Shockwave therapie bij TOPSEREEN
Bij pees gerelateerde klachten wordt er veel gebruik gemaakt van Shockwave therapie. Shockwave therapie is één van de meest onderzochte behandelmethoden binnen de Fysiotherapie. Deze wetenschappelijke studies tonen zeer duidelijk het effect van shockwave op uiteenlopende musculoskeletale aandoeningen aan.

Vergoeding fysiotherapie
Fysiotherapie TOPSEREEN heeft met alle zorgverzekeraars een contract voor het jaar 2019, dat maakt het mogelijk dat de rekening van uw behandeling rechtstreeks bij de zorgverzekeraar wordt gedeclareerd. Kijk goed in uw polisvoorwaarden hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Voor niet verzekerde zorg zal een particuliere nota worden verstuurd.

TOPSEREEN ParaMedisch Centrum
Na jaren werkervaring te hebben opgedaan in een ParaMedisch Centrum (PMC), waarbij specialisten binnen verschillende gebieden samenwerken om gezamenlijk een goede diagnose en behandeling aan te kunnen bieden, zal Benjamin ook hier deze vorm van samenwerking in praktijk gaan brengen onder de naam TOPSEREEN ParaMedisch Centrum.Alle behandelmethoden zullen “state of the art” zijn, dus gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Met als motto: U en uw gezondheid zijn leidend. Uw tevredenheid is ons doel!

Bezoekadres     Blauwenburcht 3    6852 NS Huissen
Postadres          Postbus 117            6850 AC Huissen
Contact              026 325 0928         info@topsereen.nl
Administratie    
KvK 5285 2911       IBAN NL48 RABO 0333 8698 93